dijous, 10 de juny de 2010

nova temporada

Comencem una nova temporada plena d'il·lusió, la temporada on celebrarem el 10è aniversari de la Entitat. Intentarem enguany que el blog sigui més agil i ens agradaria que cada equip tingués el seu espai dins del mateix.

En primer lloc us direm que fins avui la gran majoria de jugadors i jugadors continuen als nostres equips, però han causat baixa:

ALVARO, RODRIGO I ADRIA de l'Infantil A que pujen a Cadet i han preferit canviar a un altre equip, els hi dessitgem la millor de les sorts i tots tres saben que le portes de la Entitat estan obertes per ells i les seves families.

Per altre banda pujen al CADET A , ALBERT, ORIOL, DANI i ALDO

S'incorpora en DAVID

Puja al JUVENIL el porter ALEX (JAJA)

S'han incorporat a l'infantil A , ARNAU, BRYAN, JOAN, XAVI,ALEJANDRO, CARLOTA, JAUME I EDUARD.

En els propers dies s'aniran conforman les plantilles definitives, estant la del CADET A practicament tancada, la del Juvenil, continua la majoria i hem d'acabar de pulir els detals, la de l'Infantil "A" pendent d'unes properes incorporacions, i les del Infantil "B" i Cadet "B" que s'ha de parlar amb els nois que pujen dels equips de l'any passat. Tant mateix estem en situació similar amb els Alevins A i B, que si be un està gairebé complert al mantenir-se el grup del A de l'any passat, el B està en fase de formació.

El fememi i el Senior estan treballant en la propera temporada on estaran els dos federats.

Continuarem informant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada